Kurs om mentalkunnskap

September 2015, organiserte Heidi et kurs i mentalkunnskap for Alta hundeklubb, hvor vi hadde invitert Barbro Börjesson. Både Heidi og Ingrid deltok på denne helgen. Som oppdrettere har vi alltid prioritert mentalitet og gode egenskaper for bruks, i vårt avelsarbeide.

Det blir sagt at kunnskap og den brede erfaringen Barbro har, ikke minst når det gjelder bedømming av hunders mentale egenskaper, er det få i norden som kan matche. Barbro Börjesson har i løpet av sine “hundeår” rukket å være aktiv utøver (SM bronse og sølv), instruktør for alle nivåer, lærer, oppdretter, mentalbeskriver mm. For å nevne noe har hun vært lærer ved Statens Hundskola med ansvar for lærerkurs og utdanning av instruktører, hun har trent og levert spesialutdannede hunder til militærpolitiet samt at hun har vært ansvarlig for avlsplanlegging og utvelgelse av avlsdyr med Hundskolans kennel.

Det ble en svært bra kurshelg hvor vi lærte mye! Vi har i hundeklubben også bestilt Barbro for en oppfølgingshelg  i september 2016. Vi gleder oss 🙂barbro

Kommentarer er stengt.