Astekinas Berit Anna

NVCH, REDNINGSHUND ASTEKINAS BERIT ANNA

”mammas pia”- ”pappas skatt”

Frøken lettbent, livlig og lettlært!

Far: N UCH Black Emac Alf Trygve

Mor: N UCH N JCH AD BH Astekinas Audi

» Bea»

Nvch Født 26.04.2004

Godkjent redningshund både sommer og vinter, godkjent ettersøkshund av skadet vilt, viltsporchampion.

Navnet var klart – hun skulle hete Berit Anna! Og i følge eier Alf var det langt bedre enn pappaens navn som var ”Alf Trygve”! Etter lange forhandlinger, og en god porsjon stahet – ja så ble det så!

Til daglig kaller vi henne Bea. Bea er valpen som virkelig har gått i bestemor Frida og mamma Dee-Dee’s fotspor! På en måte kan man nesten si at hun ble født ferdig godkjent som lavinehund 😉 Hennes mamma Dee-Dee gikk opp til godkjenningsprøve når hun var høydrektig med 11 valper! Bea var en av disse 🙂 Til nå har hun både blitt godkjent som lavinehund, godkjent redningshund sommer, godkjent ettersøkshund av skadet vilt, samt norsk viltsporchampion!

Ingrid og Alf deltok i sin tid på samme lavinekurs. Den gang hadde Alf en Shafer, og Ingrid deltok med Sweepstake Øfrida. Etter en iherdig innsats over 3 år, klarte ikke Shäferen å innfri kravene å bli godkjent som lavinehund. Frida hadde imidlertid gjort inntrykk – slik at når Alf skulle ha ny hund, ja så ønsket han en ”Frida”.

Og Bea har aldri skuffet. Hun er utrolig lettlært, livlig og lettbent. Hun er rett og slett en av våre stoltheter! I tillegg er hun en trygg og rolig familiehund.

Bea har hatt ett kull i 2010 med Rissies Falk (Eier: Gunilla Stahre). Flere av disse valpene trenes i redningsarbeid. Vi er nå veldig stolt over at 4. generasjon redningshunder er på vei i kennel Astekina :-))


2 responses to “Astekinas Berit Anna

  1. Er der planer om hvalpe fra denne linie? og hvornår?

    • Heisann 🙂
      Denne meldingen har jeg dessverre ikke sett før. Ja vi planlegger valper etter samme morslinje, DVs en datter av søster til Astekinas Berit Anna. Vi planlegger valpene til vår/sommer 2016.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s