Astekinas Brikke

storhet og godhet i samme innpakning!

Født 26.04.2004

Far: N UCH Black Emac Alf Trygve

Mor: N UCH N JCH AD BH Astekinas Audi

Det er ikke farlig å være stor- når det er mange centimeter med bare godhet!

For Brikke er virkelig godheten sjøl. Hun har en «takhøyde» og toleranse ovenfor andre mennesker og hunder, langt over hva man kan tenke seg !

Brikke er datter til Dee Dee og Black Emac Alf Trygve som vi beholdt fra første kullet. Det riktige ville vel ikke være å si «beholdt», men kanskje «holdt tilbake».

Heidi ville ikke selge Brikke, fordi hun startet med en stygg knurring ved 4 ukers alder. Redselen var at hvis hun kom i gale hender, var dette noe som kunne utvikle seg.

Men Brikke feilet det ingenting. Hun er verdens snilleste riesenschnauzer. Hun går overens med alt av mennesker, barn og hunder, og takler utfordringer med stor selvsikkerhet og ro! Man kan vel nesten si at Brikke har en egen liten fanklubb. Vi vet nesten ikke hvor mange som har sagt til Ingrid at hvis Brikke noen gang trenger et nytt hjem… ja så vil de ha henne.

Brikke er en stor tispe som måler 68 cm over manken. Hun har mange Cert fra utstilling, men mangler det store. Hun har også en topp pelskvalitet. Brikke skal ikke brukes i avl.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s