INT N UCH N VCH BH AD Astekinas Celma

familiens sorte får…hun som trollbinder deg..

Født 08.04.2007

Far: N DK UCH NORDV -06 AD Schnauzopax Trofast

Mor: GODKJENT LAVINEHUND, NUCH NVCH AD BH Astekinas Audi

HD-fri.

Celma har siden hun ble født vært spesiell. Grom i ”matfatet” og bare brøyta seg frem over alt og alle. Det er Celma det.Når de andre valpene lå fredelig å sov på ett teppe på stuegulvet, hentet Celma fart på gangen, for så å hoppe, og lande med magen over de andre. Begge hanhundene la hun alltid i bakken uten problemer. Da min venninne Unni passet valpene 1 døgn da de var 5 uker – sa hun følgende: ”en av valpene har terrorisert meg hele tiden – det er mitt sistevalg av valpene!!”. Og det va ”ho Slugga” – ho med myk pels, og utseende som en newfoundlandshund! Det var Celma.

Celma fikk nesten alltid skylda hvis det var gjort noe galt.. Hun var uvøren, vill og intens. Hennes mor D-D, var heller ikke så enig i valget som ble tatt. Utallige ganger ”himlet” hun med øynene og så fortvila på meg..: ”burde vi ikke selge denne også da??” og ”skal vi virkelig sitte igjen med den verste tilslutt..??”

I dag er Celma fortsatt livlig og intens på det hun skal gjøre.. Hun er også en hund som «tar sin plass» , og får ofte mye oppmerksomhet:-) Men hun er også god og snill som sin mor. Hun er sosial, positiv og arbeidsvillig. Hun er alltid beredt for aktiviteter! Hun innehar alle de kvaliteter en riktig riesen skal ha.

En liten advarsel tilslutt, Celma trollbinder også… ”pass på – hun fanger blikket ditt fortere enn du aner!”

Celma har mang CK/Cert fra utstilling, og er nå blitt norsk utstillingschampion:-) Hun har bestått både ferdselsprøve og utholdenhetsprøve i RIK programmet. I tillegg har vi bestått brukshundkåring, og opprykk til kl 2 i lydighet. I sommer ble vi Finnmarksmester i lagkonkurranse i lydighet, sammen med to andre ekvipasjer fra Alta hundeklubb. Celma har 3 x 1. premie på blodspor, og kan dermed også innkassere N VCH:-)

I sommer har vi også innkassert 2 cacib og cert i Finland, og har vi fått bekreftet INTERNASJONALT Utstillingschampionat og venter på svar om FINSK utstillingschampionat.

One response to “INT N UCH N VCH BH AD Astekinas Celma

  1. Det var innmari bra skrevet. Å alt stemmer jo. Ho har trollbundet mæ

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s