D-kull

22. mai 2010 ble det født 10 valper, 6 hanner og 4 tisper, etter IPO/BHPI. IPOI. IPOII. IPOIII. SE UCH Rissies Falk og N VCH Astekinas Berit Anna.

Astekinas Dielko Bernadotte (H)

Astekinas Der Kaizer (H)

Astekinas Donatello(H)

Astekinas D Max (H)

Astekinas Dexter (H)

Astekinas Douddil Laho (H)

Astekinas D´bella (T)

Astekinas Mavssolasd Wilma (T)

Astekinas Davvin Frida (T)

Astekinas Dipsy (T)

Falk er svensk utstillingschampion og IPO3. IPO (av tysk «International prüfungsordnung = Internasjonalt eksamensreglement). IPO er en konkurransesport der hund og fører konkurrerer i de tre hovedøvelsene, spor, lydighet og beskyttelse. Hver av øvelsene har flere delmomenter som bedømmes av en dommer. De tre øvelsene er satt sammen for å teste hunders allsidighet som brukshund. IPO er i dag verdens største sportsgren for brukshunder og utøves i alle land tilsluttet FCI, herunder også i Norge gjennom NKK.

Bea er viltsporchampion, hun er godkjent redningshund vinter (lavine), godkjent redningshund sommer og godkjent ettersøkshund etter hjortevilt. Bea er en sosial, trygg og god familiehund som har vokst opp og bor sammen med 3 barn som nå er 4, 8 og 11 år. Bea deltar i det daglige familielivet; hun er med på skiturer, lek med barna og av og til med på jobben til far.

Astekina’s Berit Anna (Bea til vanlig) har vært hos Alf Waaler med familie siden hun var 8 uker gammel. Bea er 3. generasjon redningshund, og det hadde vært morsomt om også noen av valpene hennes hadde blitt trent til bruk i redningstjenesten. Det er meget gode brukslinjer både på mors og farssiden til valpene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s