Schnau-Sørs Liebe Giga

Giga kom til oss sommern 2008. Vi var da på verdensutstilling i Stockholm, og Jan og Monica på kennel Schnau-Sør hadde med seg valpene dit.

Det ble en liten triller når valget skulle foretas. Vi hadde andrevalget og hadde allerede falt for valpen med det lilla bandet (dvs Giga). I følge våre vurderingen var dette den beste valpen i kullet for oss. Heldigvis fikk vi henne også:-)

Giga ble tatt godt i mot av begge hundene hjemme. Dee-Dee tok seg mye av både oppdragelse og omsorg. Dette er noe som Giga også viderefører. Hun elsker å leke med og oppdra valper. Da blir hun selv som en valp igjen 🙂

Giga er en gla, trivelig og rolig dame, iallefall helt til man starter en snøscooter! DA blir det liv. Hun simpelten elsker å løpe foran scooter, og kan vel sies å være godt over middels motorinteresert!;-)

Far Fred har deltatt en gang på lavinekurs med Giga. Det resulterte i C-godkjenning vinter. I tillegg har Giga flere cert og ck fra utstilling, men hun mangler det internasjonale certet for å bli champion.

Giga skal ikke brukes i avel, blant annet grunnet at hun har grad C på hoftene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s